מרת זהבה פריד ע"ה הינה ביתו של החסיד החשוב ר' זעליג וינברג מגדולי חסידי סלאנים, ואשת הרה"ח חיים פריד שליט"א אף הוא מבין חסידי סלאנים.
לפני מעט יותר משנתיים נתגלתה כחולת סרטן ה"י ומאז לא ידעה מנוחה מהי, כאשר מיטלטלת ומתרוצצת כל העת בבתי חולים ומצבה אינו יציב, במוצאי היום הקדוש השיבה המנוחה את נשמתה בטהרה למול בני משפחתה שנכחו במקום ואמרו יחד את פסוקי הייחוד כשהיא בשנת החמישי ושש בלבד לחייה.
המנוחה הייתה ידועה רבות באצילות רוחה ועדינות נפשה את מידות נאצלות אלה קנתה עוד בבית אביה ז"ל אשר ראה בביתו כנכס מיוחד, כן הייתה ידועה המנוחה במעשי החסד הרבים שפעלה ובמידות מיוחדות וטהורות.
המנוחה התגוררה בעיר ביתר עילית, שם גידלה יחד עם בעלה הרה"ח שליט"א את בניה וביתה אשר כל רואיהם יכירו כי הם זרע ברך השם בניה הינם: ר' אברהם, ר' יוסף, ר' מרדכי ור' אהרן, ובת את שעוד לא נכנסה לחופה.