ראש הממשלה, נפתלי בנט, בפתח ישיבת הממשלה התייחס להגבלות הקורונה הנופלות עלינו דווקא כרגיל בתקופת החגים, וכעת הגיעו בתזמון לחנוכה: "ישנם ענפים שנפגעים, כמו התיירות והתעופה, ואנחנו נותנים על כך את הדעת".
ביחס שיחות הגרעין אמר בנט כי: "שיחות הגרעין בין איראן למעצמות יתחדשו בימים הקרובים בוינה. ישראל מוטרדת מאוד מהנכונות להסיר את הסנקציות ולאפשר זרימה של מילארדים לאיראן, בתמורה להגבלות לא מספקות בתחום הגרעין. זה מסר שאנחנו מעבירים בכל דרך, גם לאמריקנים וגם לשאר המדינות שנושאות ונותנות עם איראן".
עוד אמר: "שר החוץ יעביר מסר זהה בפגישותיו בלונדון ובפריז השבוע. חשוב מאוד שבעניינים הנוגעים לביטחון המדינה, הממשלה מדברת בקול אחד".
עוד אמר: "שר הביטחון, בני גנץ, חזר מביקור חשוב וגם באמת מקסים במרוקו. היה נראה שנהניתם שם, בני. אבל חוץ מקבלת הפנים החמה נחתם שם גם הסכם MOU עם שר ההגנה המרוקאי, שיתחיל למעשה את שיתוף הפעולה הביטחוני הרשמי בין שתי המדינות, בתחומי המודיעין, התעשיות הביטחוניות והאימונים המשותפים. זו התפתחות חשובה מאוד".